Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η HERBALIFE



ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Συνεργαζόμαστε με την κορυφαία εταιρία ελέγχου βάρους και ευεξίας στον κόσμο, τη Herbalife International. H Herbalife εδώ και πάνω από 30 χρόνια βοηθάει ανθρώπους να ελέγχουν το βάρος τους αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Η σειρά προϊόντων μας συμβαδίζει με την τελευταία λέξη της διατροφικής τεχνολογίας και καινοτομίας. Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία της επιστήμης με τα πλούσια οφέλη της φύσης, οι απαράμιλλες σειρές προϊόντων μας ενισχύουν την διατροφική σας υγεία, την σωματική σας φόρμα, την ζωντάνια και την ευεξία σας.

Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη που διεξάγεται από τον αποκλειστικό μας κατασκευαστή έχει οδηγήσει σε πολλά νέα καινοτόμα προϊόντα που έχουν αλλάξει τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι για την διατροφή, τον έλεγχο βάρους και την προσωπική φροντίδα.Ο κατασκευαστής μας έχει συνεργαστεί επιτυχώς με ανθρώπους στο ταξίδι τους προς μία καλύτερη υγεία με προγράμματα για ασφαλή και μόνιμη απώλεια βάρους.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ HERBALIFE ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ LOUIS IGNARRO , KATOXO NOMΠΕΛ ΙΑΤΡΙΚΗΣ .
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ HERBALIFE --> >>>> http://www.herbalifenutritioninstitute.com/en/


Η εταιρία μας μπόρεσε να πραγματοποιήσει τους στόχους της χάρη στη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια αναγνωρισμένων επιστημόνων, γιατρών, και διατροφολόγων που αποτελούν την Ιατρική Συμβουλευτική Επιτροπή της.Αυτή η ομάδα των επαγγελματιών υγείας οδηγεί και κατευθύνει τις καινοτομίες προηγμένης τεχνολογίας στη συνεχή προσπάθεια της εταιρίας να μας φέρνει τα καλύτερα προϊόντα που υπάρχουν
H ΗΕRBALIFE ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου